Glöm inte att anmäla till semifinalerna!

Den sista deltävlingen i Breeders’ Crown kördes på Axevalla igår tisdag. Vinnare blev bland 3-åringarna Faye Bros och Readly Express (båda från Timo Nurmos träning) och bland 4-åringarna Diamond River (bilden) (Ola Samuelsson) och Digital Collection (Robert Bergh).


Nästa steg är nu semifinalerna som körs på Solvalla söndagen den 25 oktober.
På Solvalla kommer det att köras tre semifinaler i varje klass. En hel tävlingsdag med tolv Breeders’ Crown-lopp alltså. De fyra första i varje semifinal går till final. I semifinalerna vinkar 100 000 kronor i förstapris och i finalerna i Eskilstuna är det 800 000 kronor i förstapris i respektive klass. Dessutom chans till dubbla prispengar för de 3-åriga hästar som är med i Premiechansen.

Anmälan till Solvalla senast tisdag 20 oktober 09.00. Hästar i utländsk träning ska anmälas senast måndag 19 oktober 09.00 till Svensk Travsport på +46 8 627 21 00.

Här kan du se hur din häst ligger till för att ta en plats de 36. Prisplacerade hästar från deltävlingar har en garanterad plats och därefter kommer hästar med högst prissumma in i ordning.

 

Publicerad tisdag 13 oktober 2015. breederscrown@travsport.se