Premiärdags i Örebro med fantastisk sport och hingstvisning!

På torsdag, den 10 april, startar Breeders' Crownsäsongen i Örebro och som alltid så bjuds vi på en fantastisk sport. Utöver dagens tävlingar så arrangeras även en hingstvisning.


Vintervilan är över och det är dags att påbörja resan som skall leda oss fram till en stjärnspäckad final på Sundbyholm under Allhelgonahelgen.

Örebro bjuder på riktigt fina premiärlopp där vi får se ett par riktigt intressanta årsdebuter. Lutfi Kolgjini tar ut Onceforall Face, fjolårets segrare i Svensk Uppfödningslöpning, i loppet för 3-åriga h/v som där bl.a.  möter Al Dente, idag amatörtränad av veterinär Daniel Söderberg och körd av Örjan Kihlström.

Mellby Briolett (4-åriga ston) gör även hon årsdebut. Den senast starten var i BC-finalerna i höstas där hon slutade som tvåa. Ska hon nå hela vägen i år?

I loppet för 3-åriga ston kan vi nämna Sing a Song som har haft mycket fina resultat sedan hon anlände till Torbjörn Jansson innan årsskiftet. Avslutningsvis kan vi nämna namn som Rokkakudo, Radieux och Final Oak i loppet för 4-åriga h/v. Vi kan inte annat än se fram emot en toppenkväll!

Örebrotravet arrangerar denna eftermiddag en hingstvisning i Gäststall 1 på stallbacken. Där får du chansen att se fina avelshingstar som Lord Capar, Beanie M.M., Quarcio du Chene m.fl. Start kl. 17.00. Förutom fina hingstar så finns representanter för ASVT och Agria på plats.
Vill du delta och saknar en inbjudan så ta kontakt med Örebrotravets Karin Forsgren på 0734-34 66 44 eller via e-post: karin.forsgren@orebro.travsport.se.

Varmt välkomna!

Publicerad söndag 6 april 2014. breederscrown@travsport.se