Full fart inför helgen

Sundbyholms marknadschef Stefan Eriksson har verkligen fullt upp just nu med förberedelser inför helgen. Vi ringde upp honom för att få en lägesrapport om vad man inte får missa under Breeder's Crown-meetinget.


I morgon startar årets stora Breeder's Crown-helg i Eskilstuna och en som verkligen har fullt upp för tillfället är marknadschefen och festfixaren Stefan Eriksson.
- Just nu är det lite rörigt och det är väldigt högt tyck på alla håll. Det känns som att fler människor kommer till den här helgen än tidigare år och det är såklart roligt. Hela fyra hotell i stan är helt fullbokade med travfolk, säger Eriksson.

Fredagen riktas mot Munktell Arena där det är en mässa, föreläsningar och auktion för Rikstravets hästar. Senare på kvällen är det dags för festligheter för alla som har en finalhäst i Breeder's Crown på lördagen.
- Mycket av min tid just nu går till att förbereda festen. Jag kommer att vara konferencier tillsammans med Åsa Elmroth och det kommer att bli mycket underhållning med humoristiska inslag. Så mycket vågar jag avslöja i alla fall.
- Det blir en fantastisk helg med högklassiga lopp och så får man absolut inte missa mässan och seminarierna på fredagen. Alla är välkomna och vi är så laddade, hälsar Stefan Eriksson innan han lägger på telefonluren och arbetar vidare med förberedelserna inför helgen.

Publicerad torsdag 1 november 2012. breederscrown@travsport.se