Samarbetspartners

Equi tours 

Equi tours har i många år deltagit som samarbetspartner i Breeders' Crowns med diverse publiktävlingar och har levererat resepaket som varit till glädje för många.
- Vill du kunna kombinera intresset för hästsport med lusten att resa och uppleva nya platser på jorden?
- Behöver du hjälp med en gruppresa, konferens, studieresa eller ren nöjesresa? Vi har många års erfarenhet, stort kontaktnät och är ständigt nyfikna på nya idéer.
En del stora internationella travlopp och galopplopp är en samlingsplats för intresserade från hela världen, dvs en unik mötesplats. Besök vår hemsida idag!

 Travet_logga_svart (kopia) (kopia)Travet

Tidningen Travet är en medlemstidning för alla ingående organisationer inom svensk travsport och syftet är att visa upp mångfalden inom travsporten - alla särintressen ska få utrymme. Det innebär hästskötare, lärlingar, hästägare, unga tränare (A- och B-tränare), ponnykuskar och kallblodsentusiaster. Vi ska ge bredden ett forum att synas i och tidningen ska förhoppningsvis bli en källa till inspiration för alla aktiva i svensk travsport, samtidigt som den kan fungera som ett skyltfönster för dem som står utanför.