Högsommar i Mantorp!

Denna sommar kommer att gå till historien som en av de varmaste någonsin. Det blev inte heller något undantag för Mantorps tävlingar 1 augusti. Förutom Breeders' Crown arrangerades V86 och Kjell P Dahlströms Minne.

Avkommor till S.J.'s Caviar fortsätter att vara framgångsrika i Breeders' Crown och efter fyra tävlingsdagar (16 lopp) har han haft 13 startande som tjänat knappt 500 000. Ingen vinnare blev det dock denna gång men flera prisplaceringar.

Output Pressure och Örjan Kihlström segrade i loppet för 4-åriga hingstar/valacker. En äkta TZ-produkt med Gigant Neo som pappa. Uppfödd, tränad och ägd av Stefan Melander och Co.

 
 

I loppet för 3-åriga ston segrade Travkompaniets Adorable Lady, körd av tränaren själv Pasi Aikio.
Menhammar är uppfödare och ägare till fadern Zola Boko.

 
 

Tuomas Korvenoja presenterade en av Finlands bästa hästar och vann programenligt med Lewis Ale. Andover Hall är fadershingst Kuusaan Virma Oy är uppfödare.

 

 
 

Det sista Breeders' Crownloppet gick till Peter Untersteiner tränade Mily som senast startade i Sto Championatet. Mily glänste nu på nya banrekordet 12.4. Uppfödare är Jennifer Båtemyr och fadershingsten heter Perhaps Love.

 
 

Kommentarer

blog comments powered by Disqus