Nyheter

Fina insatser avslutade försöken

Under tisdagskvällen avgjordes de sista Breeders’ Crown-försöken på Färjestadstravet innan semifinalerna den 24 oktober och publiken bjöds på många fina insatser, både bland vinnare och förlorare.

Snart sista försöksomgången

På onsdag är det anmälningar till den sista Breeders’ Crown-omgången som avgörs på Färjestad 5 oktober och då ska de sista sex platserna i semifinalen tillsättas. Utöver det kommer det finnas några platser till hästar som kvalat in dubbelt, eller inte kommer till start och dessa tas ut efter startprissumma.

Stjärnor visade upp sig

Mantorp bjöd på fin sport under måndagskvällen då flera nyblivna storloppsvinnare passade på att säkra sig en plats i Breeders’ Crowns semifinaler.

Fina BC-insatser i midsommar

Årets tredje Breeders’ Crown-uttagningarna kördes traditionsenligt på Rättviks midsommardag och som vanligt bjöds publiken på imponerande insatser av de fina unghästarna.

Nytt BC-försök till Nordström

Per Nordström har inlett året bra i Breeders' Crown och efter att vunnit ett försök i Örebro med Islay Mist Sisu följde han upp en ny seger i Halmstad med Felix Orlando. Kvällens häftigaste slutstrid stod dock Globalizer (bilden) som avgjorde efter en rykande slutspurt.

Inledde 2021 som 2020 avslutades

Årets Breeders’ Crown-säsong inleddes som den förra slutade då fjolårets två treåringsvinnare, Eagle Eye Sherry (bilden från segern i höstas) och Mister Hercules, vann de första uttagningsloppen i Örebro som fyraåringar.