Nyheter

Stjärnor visade upp sig

Mantorp bjöd på fin sport under måndagskvällen då flera nyblivna storloppsvinnare passade på att säkra sig en plats i Breeders’ Crowns semifinaler.

Fina BC-insatser i midsommar

Årets tredje Breeders’ Crown-uttagningarna kördes traditionsenligt på Rättviks midsommardag och som vanligt bjöds publiken på imponerande insatser av de fina unghästarna.

Nytt BC-försök till Nordström

Per Nordström har inlett året bra i Breeders' Crown och efter att vunnit ett försök i Örebro med Islay Mist Sisu följde han upp en ny seger i Halmstad med Felix Orlando. Kvällens häftigaste slutstrid stod dock Globalizer (bilden) som avgjorde efter en rykande slutspurt.

Inledde 2021 som 2020 avslutades

Årets Breeders’ Crown-säsong inleddes som den förra slutade då fjolårets två treåringsvinnare, Eagle Eye Sherry (bilden från segern i höstas) och Mister Hercules, vann de första uttagningsloppen i Örebro som fyraåringar.

Dubbla finalsegrar för Redén

Finalerna höll lika hög klass i Breeders’ Crown när det avgjordes i söndags på Sundbyholmstravet. Daniel Redén blev den stora segerherren då han tog en dubbel tränarseger med duon Mister Hercules och Milady Grace, båda med Örjan Kihlström i sulkyn.

Fina prestationer i semifinalerna

Det bjöds på sport i hög klass i söndags när tolv semifinaler, tre i varje kategori, av Breeders’ Crown kördes på Solvalla och vi fick se flera topprestationer som lovar gott inför finalerna.

Klart för semifinaler

Den 25 oktober är det dags för semifinaler i Breeders' Crown och nedan följer alla hästar som är kvalificerade till dessa.

Tredje försökssegern för Ganga Bae

På tisdagen kördes de sista uttagningsloppen till Breeders’ Crown innan semifinalerna den 25 oktober och Stefan Melanders Ganga Bae tog sin tredje försöksseger för året.