Nyheter

Varmt och gott i Halmstad!

När årets andra Breeders' Crowndag kördes i Halmstad 14/5 var det i 28 graders värme när tävlingarna började. 110 000 kronor i 1:a pris till segraren i de fyra BC-loppen.

Högklassig premiär i Örebro

Årspremiär av Lucifer Lane och Vainqueur R.P. var det som tilldrog sig allra störst intresse när Örebro arrangerade årets första Breeders' Crowndag.

Statistik från 2017

Då vi sammanfattar Breeders' Crownåret 2017 kan vi konstatera ett mycket framgångsrikt år för Ready Cash, som toppar fadershingstarnas tabell över de mest vinstrika.

Semifinalerna närmar sig!

När detta skrivs är det fortfarande augusti och vi har avverkat fyra deltävlingar i Breeders' Crown. Närmast på tut står nu Umåker och därefter Axevalla.

Glänsande vinnare i Halmstad

Soligt men kallt var det i Halmstad när den andra deltävlingen för året kördes. Största intresset tilldrog sig Svante Båths Coin Perdu, som årsdebuterade. Redan i värmningen kunde man beskåda den läckre nu 3-åriga hingsten som på lätta steg fjädrade fram över banan.

Härliga dagar i Nice

Den 10 - 13 mars reste förra årets vinnare i Breeders' Crowntävlingen ner till den franska sydkusten och spenderade helgen i Villefranche-sur-Mer, ca en mil utanför Nice.

Vi summerar året 2016

Under 2016 har det körts totalt 44 lopp under Breeders' Crown flaggen. 10 lopp för vardera 3-åriga ston, 3-åriga h/v, 4-åriga ston, 4-åriga h/v och fyra lopp för 2-åriga hästar. Bland avelshingstarna har Ready Cash haft ett toppår.