Finalbilder 2016

 Den första finalen 3-åriga ston vanns av Rhyme Broline och Erik Adielsson. Tränad av Svante Båth. Ägare Stall Rhyme Broline, uppfödare Broline International AB som också är hingstägare till Celibrity Secret. Skötaren heter Fredrik Larsson.

 

  

 

 Finalen för 4-åriga ston vanns av Daniel Redén tränade In Toto Sund, körd av Örjan Kihlström som härmed vann sin 14e finalseger i Breeders' Crown. Fadershingsten Ken Warkentin ägs av Broline International AB. Uppfödare Erikssunds Trotting AB och skötare Isabell Eriksson.

 

 

Den sista finalen 3-åriga h/v vanns av Grant Boko, körd av Ulf Ohlsson och tränad av Reijo Liljendahl. Grant Boko är uppfödd av Boko Stables och fallen efter Ready Cash som manageras av Hingstdepån i Östergötland AB. Skötare är Carina Söderlund.

  

Segrare i finalen för 4-åriga h/v blev Target Kronos körd av Adrian Kolgjini och tränad av pappa Lutfi. Raja Mirchi är fadershingst, manageras av Broline och ägs av WHAP Trotting AB. Uppfödare är L&M Uggla Holding AB och skötare Malin Andersson.

 

 

Under året har alla som besökt en BC-bana kunnat tävla om resor. Dessutom har våra aktiva deltagit i en poängtävling där vi snart kan publicera vinnarna. Totalt 15 vinnare åker i mars 2017 tillsammans till Nice och bor i den mysiga orten Villefranche sur Mer. Tävlingen fortsätter under 2017 och då tävlar man om resor till 2018.